Om os

NCS er et grønlandsk firma, som beskæftiger sig med rengøringsservice.

 

Vores kunder

Vi samarbejder blandt andet med Grønlands Selvstyre, Kommuneqarfik Sermersooq, GU, Boligselskabet Illuut, c/o Agerskov Consulting, Mælkebøtten, Air Greenland, Qalut Vónin samt mange andre kunder.

Alle vores ansatte er håndplukkede medarbejdere, som har erfaring inden for de pågældende brancher.

 

Vores målsætning

Vores målsætning er at servicere vores kunder på bedst mulige måde. Vi vil gerne kunne leve op til det vi lover og yde den bedst mulige service, så kunden er tilfreds samt skabe en arbejdsplads, hvor vores medarbejdere trives og er glade for at være, dette for igen at kunne levere den bedste service.

Dialog, venlighed, ydelser der udføres som aftalt, kontrol og tilsyn af vores produkt, ærlighed samt uddannede medarbejdere som sætter en ære i deres job, dette er nogle af de værdier vi sætter i fokus hos NCS.

En samarbejdspartner er en person eller et firma som man kan stole på, en man betror en vigtig opgave og dermed kan forvente, at den bliver udført som aftalt. Dette er hvad vi i NCS tilbyder og ved vi kan leve op til, så har du brug for at få løst en opgave inden for vores arbejdsområder, vil du trygt kunne indgå en aftale med os.

Med disse ord ser vi frem til et langt og godt samarbejde mellem dig og NCS.

Erhvervspris til NCS

Den 14. januar 2011

Erhvervspris til NCS
Foto: Benny Kokholm (sermitsiaq.ag)

Banknordik uddelte iværksætterpris på Kommuneqarfik Sermersooqs iværksættermesse lørdag

Prisen på 20.000 kroner går til Nuuk-virksomheden Nanoq Consult & Service ApS (NCS) ved indehaverne Per og Karla Nielsen.

Banknordik giver prisen til en virksomhed, der siden stiftelsen i 2009 er vokset kraftig.

I begyndelsen var forretningsområdet almindelig rengøring, bogføring og udlejning af boliger. Forretningen gik godt, og iværksætterne bredte sig.

I 2011 blev forretningen ført over i et anpartsselskab, og forretningsområdet blev udvidet med brand- og redningsudstyr, flytte- og transportservice samt skadeservice. Og i dag har NCS i alt 20 ansatte på hel- og deltid.

Læs mere om prisen på sermitsiaq.ag ved at klikke her.