Rengøringsservice

NCS tilbyder kvalitetsrengøring til erhvervskunder til konkurrencedygtige priser.

Overlad trygt rengøringen til os

Vi har udviklet et koncept der gør, at du trygt kan overlade rengøringen til os. På den måde kan du koncentrere dig om dit eget fagområde, eller du kan som privatkunde få mere tid i hverdagen.

Med vægt på kvalitet

Vi leverer en professionel, effektiv og fleksibel rengøring, som bidrager til et sundt og behageligt indeklima. Vores rengøringsmidler er svanemærket og dermed miljøvenlige.

Vores uddannede personale vil gøre alt for at NCS lever op til dine forventninger omkring de aftalte ydelser. NCS udfører selvkontrol og tilsyn med de entrepriser, vi har indgået aftaler med, og vi opfordrer vores kunder til en god og gensidig kommunikation.

NCS bruger de sidste nye materialer inden for branchen. Dette gør, at vi kan udføre en kvalitetsbevidst rengøring, som også tager hensyn til vores medarbejdere. Det er vigtigt at arbejdsmiljø, ergonomi samt sikkerhed er i orden.

Indhent tilbud

NCS har blandt andet kunder som Grønlands Selvstyre, Air Greenland, Mælkebøtten, GU og Kommuneqarfik Sermersooq og mange andre, hvor vi daglig sørger for, at disse kunders medarbejdere møder ind til en ren arbejdsplads hver dag.

Ønsker du yderligere informationer eller et tilbud på rengøring, er du velkommen til at kontakte os via mail eller telefon.

Referencer

Hovedrengøring af byrådssalen på rådhuset.
Hovedrengøring af byrådssalen på rådhuset.